„Rímbe szedett természet”- versmondó verseny

Október 11-én a tanév első kulturális versenyén vettek részt iskolánk tanulói Szegeden .A Füvészkert által meghirdetett  versenyen 17 diákunk indult és szerepelt eredményesen. 5 korcsoportban mondtak a természet szépségeit bemutató költeményeket.

Az 1-2. osztályt Takács Vivien, Tordai Viktória, Gyöngyösi Aliz, Kocsis Benedek és Simon Flóra képviselték nagyon ügyesen.

A 3-4. osztályosok közül Nagy Regina K. László Szilvia: Gyümölcsöstál című versével ért el I. helyezést, de Bálint Jázmin, Székács Levente, Sztarek Fanni és Nagy Zsanett is szép versmondással örvendeztette meg a hallgatóságot.

Az 5-6. osztályból Czékus Brenda, Csányi Jázmin, Fábián Eszter és Terhes Gréta választottak nagyon szép műveket és adták elő a zsűri előtt.

A 7-8. osztályt 3 tanuló képviselte kiemelkedően, hiszen Tóth Barnabás Petőfi Sándor: Az apostol című elbeszélő költeményének részletével I. helyezést ért el, Berczeli Lili és Vereb Denissza Különdíjasok lettek.

A verseny színvonalát jelzi, hogy szakavatott zsűri értékelte a gyerekek előadását.

Minden előadó jutalomban részesült, s a várakozás idejét kertlátogatással tölthették.

A 17 gyerek felkészítését Gyurisné Pigniczki Tünde, Jász Márta, Ótottné Vörös Zsuzsanna, Szabó Józsefné, Hódiné Vass Magdolna és Santana C. Nagy Éva pedagógusoknak köszönhetjük.

Külön szeretnénk megköszönni az Üllési Önkormányzatnak, hogy a diákok utaztatásában segítségünkre voltak.

a Humán munkaközösség nevében:

Lajkóné Tari Ágnes